About this blog / Про цей блог

Guide and rules / Навігація та правила

середа, 13 грудня 2017 р.

Review / Огляд: Sonya Rose R4325N Daily Collection В меховой куртке / Поліна у хутряній куртці (43 фото)

Цю серію я хотіла, відколи побачила на промо (десь за два роки до виходу), і от, нарешті, я її отримала – як подарунок на день народження (Голлум передає палкий привіт!). Після «Back to school», заснованої на китайських аналогах – 6104 Поросятку та 6103 Панді, про що я вже згадувала у загальному огляді, ця серія стала моїм другим фаворитом. Можна сказати, навіть більшим, бо у тій я вподобала лише чорно-білий варіант, а тут – усі аутфіти. Сама б таке вдягала (та й одягаю, бо поєднання червоного із білим є навдивовижу виграшним).

Що ж, почнемо по порядку.
У випуску п'ять дівчаток, як і в усіх попередніх (але не наступних) серіях. Китайських відповідників я не знайшла. До речі, офіційно у «Daily Collection» дівчат не називають по іменах і не намагаються придумати їм легенду, як робили колись. Але у червоно-білій серії вони ще зберігають колишню зовнішність, і саме за зовнішністю я їх ідентифікуватиму.

Сьогоднішня наша героїня – Sonya Rose R4325N, Поліна.
Дивитися далі:
На промо-фото (взяті з офіційного сайту) вона виглядає так:


Упаковка
Оскільки подарунок везли мені через кордон, я отримала його у частково розпакованому вигляді. Тому показую упаковку один раз для усієї серії і більше до неї не повертаюся.

Усі ляльки червоно-білої серії запаковані в однакові коробки з картонною передньою частиною та пластиковою задньою. Коробка міцніша, ніж у «Золотій колекції», ймовірно через те, що вона менша. Пластикова частина точно товстіша.
Упаковка закривається на клапани. На пластик нанесені надписи, що імітують заголовки модних журналів, як і в «Золотої колекції»:

На задній частині коробки – той самий мопсик, що й на підмостці, реклама соцмереж, пов'язаних із брендом, а також фото Валерії з серії «Back to school», Поліни з серії «New Casual» (зліва), з сумочкою, позиченою у Марії, та, здається, ще однієї Поліни в аутфіті Соні з тієї ж серії.
R4302N Валерія
Back to school
R4315N Поліна
New Casual
R4314N Марія
New Casual
R4316N Соня
New Casual
На підмостці – арт, який особисто мені відгонить штампами про французьке гламурне життя (і романи про французів взагалі): чистенька вуличка зі старою архітектурою, маленький песик, горобці... Арт не тільки на задній частині, а й заходить на денце та на верхню частину коробки, за згини.

Окремо арт, почищений від дірочок (дуже сподобався):


Кріплення найрізноманітніші: дротики, резинки, нитки, в залежності від того, що в даному випадку буде кращим.
Підставок у цій серії немає, задля фотографування позичила підставку у «Ніжного мережива».

Зовнішність
Поліна – чорнокосе та сірооке дівча з рожевою помадою (саме це найяскравіша риса, що відрізняє її від Анастасії). Повіки вкриті рожеватими тінями. Рум'янець дуже блідий, майже непомітний. І, як обіцяно на упаковці, лялька має прошиті вії.
Волосся пряме, дуже довге. Одне пасемко забране резинкою та крильцем відкинуто на лівий бік. Задля того, щоб зачіска не затріпувалася, її захищає прошивка у пластику.
Сама прошивка, оскільки особливої зачіски немає, густа та міцна, волосся однієї довжини. На мою думку, це найкращий варіант у Сонечок, оскільки кучері можуть розплутуватися та частіше кошлатитися.

Шарнірність
У цього випуска таке ж тіло, як і у «Ніжного мережива» і у решти останніх випусків: десятишарнірне нового типу.

Вбрання
В одязі Поліни грають різноманітні відтінки та фактури білого: жовтувата хутряна куртка, біла мереживна спідниця із оксамитовим поясом з пряжкою, прозоріші ажурні колготи, високі білі чоботи на шпильці. Червоний ліф зі штучного оксамиту та бант на сумці – єдині яскраві мазки в образі (якщо не рахувати чорне волосся).

Цей одяг, як мені здалося, добре пасуватиме і до зими, і до осені.

У Поліни, як і у двох інших дівчаток з серії, є окуляри, які, втім, внеть ховають красу цих анімешних очей (у лісі потеплішало, і дівчинка скинула парку куртку, еге ж):

Ще один аксесуар, який добре монтується з образом ніжної та задумливої панни:


Аксесуари
Усе, що було у коробці (ці випуски щедрі і на одяг, і на аксесуари):

Сумочка зроблена зі штучного хутра, такого ж, як і куртка. Функціональна, достатнього розміру, аби покласти туди і окуляри, і книжку:

Власне книжка. Просто прокрашений та молдований шматочок пластику, не відкривається. Подібна до книжок, які траплялися у Kurhn:

Куртка з ніжного штучного хутра, ближчого до натуральної фактури, ніж у Марії з випуску «Back to school». Застібається на кнопки, шви оброблені дуже ретельно. Каптур достатньо великий, аби без проблем накинути його ляльці на голову.

R4303N Марія
Back to School
Чоботи (найскладніший з усіх аксесуарів для фотографування) вище коліна, на шпильці, збоку є імітація «блискавки»:

Наступний предмет одягу можна назвати і червоно-білою сукнею без рукавів, і класикою лялькових нарядів, себто зшитими разом спідницею та кофтинкою. Вважатиму так і так, в залежності від мети.
Верх зроблений зі штучного оксамиту, на який липне пилюка, нитки та інший непотріб так, що не встигаєш відчищати:

Пояс спідниці пошитий зі схожого матеріалу (імовірно, тонкої оксамитової стрічки), але білого, а не червоного кольору. На поясі – симпатична пряжка:

Спідниця зроблена з трьох шарів мережива, зшитих ззаду один з одним, та непрозорого білого матеріалу (знову гра відтінків білого!) з діагональним плетінням, назви якого я, на жаль, не знаю:
Що неприємно – з мережива подеколи стирчать нитки (фото зліва та нижче).

Застібається сукня на липучку. Внутрішні шви, як майже все у костюмі, оброблені охайно:

Окуляри та колготи будуть сфотографовані окремо для подальших оглядів.


Бонус
Трохи експериментів. Окуляри, як і піджак у клітинку, допомагають створити трохи непокірний образ:

Немає коментарів:

Дописати коментар